тел: 38 (097) 502 92 66

 


с. Погреби, вул. Соборна, буд. 3,
Броварський р-н. Київська обл.

google 1fbyou tube 1vkontakte 1pinterest

Тут можливо зробити якись напис


тел: 38 (097) 502 92 66

 


с. Погреби, вул. Соборна, буд. 3,
Броварський р-н. Київська обл.

      logo1

                             P2060875   

 

PA241228

 

Комунальний дошкільний заклад ( ясла – садок) «Лісова пісня» Погребської сільської ради Броварського району Київської області

Погоджено                                                                          Затверджено

Головний державний                                    Завідувач   КДНЗ «Лісова пісня»

Санітарний лікар                                             _____________ Н.В. Кривобок

Броварського району

__________ О.В.Вакарчук

Примірне двотижневе меню

харчування дітей ( при триразовому харчуванні)

на осінньо – зимовий період

 

Назва страв                                                                           Вихід страв

 

                                                                       Ясла                                Сад              

І тиждень

 

                                                     ПОНЕДІЛОК

Сніданок:

Каша молочна манна (с.254)                                     150                                         200                      

Чай із медом                                                                 200/3                                     200/5                    

Бутерброд з маслом і сиром                                       30/3/3                                      50/5/5                  

Обід:

Суп пшеничний з мясом                                             200                                           250                      

Плов з м’ясом(с.256)                                                    120                                           160                      

Буряк тушений зі сметаноюі маслом(с.204)               80                                           100                      

Компот із сухофруктів                                                  200                                           200                      

Хліб житній                                                                   20                                             40                        

Вечеря:

Сирники з маслом (с.259)                                           100/5                                       140/5                  

Молоко кип’яче                                                             200                                          200                      

Батон                                                                               30                                             30                        

Фрукти                                                                            50                                             100                      

   ВІВТОРОК

 

Сніданок:

Омлет натур.                                                                   50                                            120                    

Каша пшенична (с.353)                                                 80                                             100                        

Огірок сольоний                                                            40                                             60                      

Батон                                                                               25                                             30                      

Кавовий напій                                                              150                                           200                  

Печиво                                                                             15                                            50                      

Обід:

Розсольник з сметаною(с.216)                                       200                                           250/20              

Печеня по – домашньому (с.464)                                   30/150                                    50/150            

Помідор консерв.(порц)                                                 60                                           80                    

Сік натуральний                                                            100                                         150                    

Хліб житній                                                                     20                                             40                      

Вечеря:

Каша молочна пшоняна(с.255)                                       200                                           200                  

Чай з лим.і мед                                                                 200/7/5                                     200/7/10    

Бутерброд з маслом і сиром                                         30/3/3                                       50/5/5              

Фрукти                                                                                 -                                            150                          

                                                           СЕРЕДА

Сніданок:  

Каша молочна вермішелева(с.254)                                   200                                         200                      

Чай   з цукром                                                                     200                                         200                      

Бутерброд із маслом і сиром                                           20/3/3                                     35/10/5                

Фрукти                                                                                 50                                           100                        

Обід:

Суп овечевий                                                                      200/5                                     250/5                

Риба туш. з овочами                                                         40/50                                    90/75                  

Картопляне пюре                                                               80                                         150                      

Капуста тушкована                                                             80                                        80                      

Компот з яблук                                                                   200                                       200                      

Хліб укр.                                                                              20                                         40                      

Вечеря:

Яйце варене                                                                         ½                                          1                          

Каша гречана (с.254)                                                           80                                         100                      

Котлета мясна (с.222)                                                         75                                          95                        

Батон                                                                                     20                                         25                          

Какао на молоці                                                                  150                                         200                        

 

 

ЧЕТВЕР

 

Сніданок :

Каша молочна ячнева                                                         150                                      200                      

Чай з цукром                                                                         200                                     200                      

Бутерброд із маслом і сиром                                            30/3/3                                 50/8/5                

Обід:

Суп гороховий на м/б (с.216)                                           200/20                                 250/25                  

Картопляне пюре(с.247)                                                     80                                       100                        

Бестроганов                                                                         70                                       125                        

Салат з квашеної капусти( с.202)                                     60                                       80                      

Кісіль з соку(с.284)                                                             200                                    200                      

Хліб укр..                                                                             20                                       40                        

Вечеря:

Ліниві вареники (с.343)                                                    120/5                                   140/8          

Кавовий напій                                                                       200                                     200                

Фрукти                                                                                   50                                       150              

Батон                                                                                     25                                        30                  

 

ПЯТНИЦЯ

Каша молочна геркулес( с.479)                                           150                                     200                        

Бутерброд із маслом і сиром                                              30/3/3                                 40/10/5                  

Чай з цукром                                                                         200                                     200                        

Обід:

Борщ українській на м/б з сметаною (с.210)                     200/25/3                           250/25/5                

Картопляне пюре                                                                 100                                   150                        

Котлета рибна (с.352)                                                         40                                     100                      

Ікра морквяна (с.204)                                                          40                                    60                        

Сік                                                                                         100                                   130                         

Хліб укр.                                                                                20                                     40                          

Вечеря:

Макарони солод.з маслом                                                     60                                    80                        

Сухофрукти порц.                                                                   30                                     30                        

Какао на молоці                                                                      150                                   200                        

Батон                                                                                         20                                     30                          

Фрукти                                                                                    50                                     150                      

 

ІІ тиждень

 

ПОНЕДІЛОК

 

Сніданок:

Каша молочна манна                                                                150                                 200              

Чай з медом і лим.                                                                     200/7/5                           200/7/10        

Бутерброд із маслом і сиром                                                    30/5/3                             50/10/5      

Обід:

Суп рисовий                                                                               200                                 250/25          

Філе куряче з овочами(с.227)                                                   35/50                             50/100      

Буряк туш. з смет.соусі                                                             80                                   100              

Компот з сухофруктів                                                                 200                                 200              

Хліб житній                                                                                 20                                  40              

Вечеря:

Оладці   смажені                                                                         75/5                               150/5                      

Какао з молоком                                                                        150                                 200                      

Печиво                                                                                         20                                   50                                                                

Батон                                                                                             25                                   30                        

                   ВІВТОРОК

Сніданок:

Каша молочна гречана (с.253)                                                   200                               200                  

Чай із цукром                                                                               200/15                          200/15          

Бутерброд з маслом і сиром                                                     30/5/5                           50/10/5        

Обід:

Суп овочевий на м/б (с.214)                                                     200/25                         250/25          

Картопляне пюре (с.247)                                                           80                                 140              

Котлета рибна (с.356)                                                              50                                 75                

Капуста тушена з чорносливом(с.246)                                       80/30                           100/30            

Кісіль з яблук                                                                                200                               200              

Хліб житній                                                                                   20                                 40                  

Вечеря:

Запіканка сирна                                                                           100/5                           130/5              

Какао із молоком                                                                         150                                200            

Батон                                                                                             20                                 30                                                                                  

Печиво                                                                                           15                                 50              

                                                                 СЕРЕДА

 

Сніданок:

Каша молочна пшенична                                                           150                               200                

Бутерброд з маслом і сиром                                                       30/3/3                         50/5/5            

Чай з лимоном і цукром                                                               200                             200                                                                          

Обід:

Борщ укр. з смет                                                                            200\-                           250/25/5        

Ліниві голубці                                                                               160                             200                

Ікра морквяна(с.206)                                                                     40                               60                  

Сік натур.                                                                                       100                            150                

Хліб житній                                                                                     20                               40                

Вечеря:

Оладці смажені                                                                              100/-                           150/5          

Молоко кип’ячене                                                                         200                             200                  

Фрукти                                                                                            50                               150                  

Батон                                                                                               25                                  30                    

ЧЕТВЕР

 

Сніданок:

Каша молочна пшоняна                                                               150                             200                

Чай із цукром                                                                                200                             200                  

Бутерброд з маслом і сиром                                                       30/3/3                         50/8/5          

Обід:

Суп гороховий                                                                               200                             250            

Картопляне пюре (с.446)                                                               80                               150                

Риба туш. з овочами                                                                       50/50                           75/75            

С-т з кваш. капусти                                                                         60                                80                                                                              

Кісіль з соку                                                                                   200                             200                  

Хліб житній                                                                                     20                               40                  

Вечеря:

Сирники                                                                                          100/5                         140/5                              

Молоко кипяче                                                                               200                             200                    

Батон                                                                                                25                                 30                            

Яблуко печене з медом                                                                 100/3                            100/5                                                    

                                                                     ПЯТНИЦЯ

Сніданок:

Яйце варене                                                                                      1\4                               1\2                    

Рагу овочеве                                                                                       80                               100                  

Батон                                                                                                  20                               25                  

Какао з молоком                                                                               200                              200                  

Обід:

Суп гречаний                                                                                     200                             250/25            

Каша пшенична (с.254)                                                                    80                               100                  

Тефтеля мясна в соусі                                                                       100                             140                  

Ікра бурякова(с.206)                                                                        60                               60                

Сік натуральний                                                                               80                             150                    

Хліб   житній                                                                                       20                             40                  

Вечеря:

Каша молочна рисова                                                                      150                             200                  

Чай із цукром                                                                                     200                             200              

Бутерброд з маслом і сиром                                                            25/3/3                       40/5/5        

 

 

                  

Комунальний дошкільний заклад ( ясла – садок) «Лісова пісня» Погребської сільської ради Броварського району Київської області

Погоджено                                                                          Затверджено

Головний державний                                    Завідувач   КДНЗ «Лісова пісня»

Санітарний лікар                                             _____________ Н.В. Кривобок

Броварського району

__________ О.В.Вакарчук

Примірне двотижневе меню

харчування дітей ( при триразовому харчуванні)

на весняно – літній період

 

Назва страв                                                               Вихід страв

 

                                                                   Ясла             Сад                ЧАЕС

І тиждень

ПОНЕДІЛОК

Сніданок:

Каша молочна геркулес( с.479)                             150                 200                         200

Бутерброд із маслом і сиром                                30/3/3         30/10/5                   60/10/10

Чай з цукром                                                            200                 200                         200

Омлет натурал                                                          -                     -                              120

Обід:

Борщ літній на м/б з сметаною (с.210)             200/25/5           250/25/10               250/25/15  

Картопляне пюре(с.446)                                       60                   100                          200

Ковбаски рибні (с.352)                                          40                     100                       100/5

Салат із помідорів та огірків (с.204)                   40                   60                            80

Сік                                                                         100                   150                          200

Хліб житній                                                            20                     40                             60

Вечеря:

Ліниві вареники(с.259)                                          120/5                140/10                  140/15                                                                                                                                                        

Какао з молоком                                                      120                       200                       200

Хліб пшеничний                                                      20                     40                          40

Фрукти ( Черешня )                                               50                       150                     150

ВІВТОРОК

Сніданок:

Каша молочна вермішелева(с.254)                        150                     200                          200

Чай                                                                          200/15              200/15                     200/15

Бутерброд із маслом і сиром                                30/3/3                 30/10/5               60/15/10

Обід:

Суп овочевий на м/б (с.433)                                  200/5                  250/10               250/25/10

Картопляне пюре                                                  80                        120                          200                                                                                                                                                                                                                                                                                        

Гуляш                                                                       40/50                   50/50                       60/50  

Капуста свіжа тушкована(с..246)                        60                         80                           100

Компот з сухофрукти(с.286)                               200                    200                             200

Хліб житній                                                               20                     40                                60

Вечеря:

Оладці з сметаною                                               75/5                   150/10                           150/20      

Какао з молоком                                                        150                     200                            200

печиво                                                                         15                         25                               25                

Хліб пшеничний                                                       25                       50                                 60

Фрукти                                                                         -                           90                                 10

                  

СЕРЕДА

 

Сніданок :

Каша молочна пшоняна (с.255)                              150                     200                           200

Чай із медом                                                             200/5                200/5                      200/15

Бутерброд із маслом і сиром                                 30/3/3              30/10/5                60/10/10

Абрикоси                                                                    -                           150                           150

Обід:

Суп гороховий на м/б (с.216)                                 200/21             250/25                   250/25

Картопляне молода відварна із маслом(с.247)       80                    140                       200

Риба тушена з овочами(с.240)                                 40/50                 75/75                    75/75

Ікра кабачкова ( с.202)                                           60                   100                       100

Кісіль з фруктів (с.284)                                           200                   200                       200

Хліб житній                                                                20                     40                         60

Вечеря:                                                                                                             

Яйце варене                                                                   ½                       1                           1

Огірок св.порційний                                                      80                     100                       120

Хліб пшеничний                                                             20                   40                           40

Какао на молоці                                                      150                 200                         200

Котлета свинна                                                                 80                 95                         95/5

Каша гречана                                                                            80                     100                           100

                                                              

                                                                 ЧЕТВЕР

Сніданок:

Каша молочна манна (с.254)                                      150                   200                       200

Чай із цукром                                                               200                   200                       200

Бутерброд з маслом і сиром                                     30/3/3           50/10/5              60/15/10

Яйце варене                                                                 -                           -                             1

Обід

Суп гречаний                                                                 200                 250                       250/25

Плов з м’ясом(с.256)                                                   120                   160                       200

Ікра баклажанова (с.204)                                            80                  100                       120

Компот із фруктів                                                       200                   200                       200

Хліб житній                                                                20                   40                         60

Вечеря:

Сирники з маслом та сметаною (с.259)                  100/5               140/5                 100/10/10

Молоко кип’яче                                                           150                   200                       200

Хліб пшеничний                                                          25                    30                         50

Яблуко                                                                           -                       150                       150

ПЯТНИЦЯ

Сніданок:

Каша молочна пшенична(с.255)                                 150                     200                       200

Чай з лимоном і медом                                           200/7 /5             200/7 /10             200/7/15

Бутерброд з маслом і сиром                                   30/3/3                 50/5/5               60/10/10

Слива                                                                           -                         150                     150

Обід:

Розсольник з сметаною                                                 200                 250/21                 250\25

Печеня по – домашньому (с.464)                               30/100               50/150               50/150

Салат із свіжих овочів (с.202)                                 60                       80                       100

Сік натуральний                                                          100                     150                     200

Хліб житній                                                                   20                       40                       60

Вечеря:

Омлет натуральний (266)                                        60                       120                   120

Каша пшенична (с.353)                                              80                        100                     100  

Помідор порційний                                                   40                         60                       80

Хліб пшеничний                                                          25                       30                       50

Кавовий напій                                                            150                       200                   200

Кондитерські вироби ( мармелад)                               15                         50                       50

Яблуко                                                                            -                           -                     150

 

 

ІІ тиждень

 

ПОНЕДІЛОК

Сніданок:

Каша молочна пшоняна(с.255)                             150                       200                   200

Чай із цукром                                                          200                     200                   200

Бутерброд з маслом і сиром                                 30/3/3             50/10/5             60/10/10

Обід:

Суп рисовий на м/б (с.214)                                200/25                 250/25           250/25

Картопляне пюре (с.247)                                     60                         100                 200

Ковбаски рибні (с.356)                                          40                        85                 105/5

Капуста свіжа тушена з чорносливом(с.246)       80/30                 120/30             160/50

Кісіль з свіжих яблук                                             200                       200                 200

Хліб житній                                                               20                         40                   60

Вечеря:

Сирники з сметаною(с.263)                                      100/5                     140/10       140/15

Молоко кипяче                                                             150                           200           200

Хліб пшеничний                                                          25                           30               40

Яблуко печене із медом                                               50/5                       70/5       75/20

 

                                                       ВІВТОРОК

Сніданок:

Каша молочна рисова (с.254)                                   150                          200               200

Чай із цукром                                                               200                         200               200

Бутерброд із маслом і сиром                                  30/3/3                   30/10/5       60/10/10

Обід:

Розсольник із сметаною на м/б (с.218)                    200                        250/25/5           250/25/5

Філе куряче з овочами(с.227)                                   35/50                       50/100         50/100

Салат із свіжих овочів (с.202)                                     50                         100               120

Сік натуральний                                                          100                         150               200

Хліб житній                                                                  20                           40                 60

Вечеря:

Яйце варене                                                               ¼                             ½                   1

Рагу із свіжих овочів з м’ясом ( с.245)                   60/-                     100/16         150/16  

Хліб пшеничний                                                       25                             30               50

Какао з молоком                                                        150                           200               200

Черешня                                                                       50                           150               150

 

СЕРЕДА

Сніданок:

Каша молочна манна (с.253)                             150                           200                 200

Чай з лимоном і цукром                                   200/7/15                 200/7/15         200/7/15

Бутерброд з маслом і сиром                            30/3/3                         30/5/5           60/10/10

Яйце варене                                                         -                                   -                   1 шт.

Обід:

Суп пшеничний   на м/б(с.216)                        200                         250/16           250/25

Картопляне пюре (с.446)                                    60                          100                 160

Риба тушена з овочами                                        40/50                      75/75               100/100

Салат із помідора (с.206)                                   60                           80                   120

Кісіль із свіжих ягід                                        200                           200                200

Хліб житній                                                         20                             40                   60

Вечеря:

Рис відварний із пареною родзинкою                     80/30                     100/30         100/60

Кавовий напій                                                                 200                         200                 200

Хліб пшеничний                                                              20                           50                    50

Печиво                                                                               15                           30                   30

ЧЕТВЕР

 

Сніданок:

Каша молочна гречана (с.253)                               150                         200                 200

Чай із цукром                                                           200                         200                   200

Бутерброд з маслом і сиром                                   30/3/3                   30/5/5                60/20/10

Обід:

Суп картопляний з м’ясом і кльоцками(с.215)      200                      250/25             250/25

Каша пшенична (с.254)                                                80                       100                   100

Котлета свинна(с.222)                                                 75                         95                     95

Буряк свіжий тушений в сметанном соусі(с.204)    80                          100                   120

Сік натуральний                                                         100                       150                   200

Хліб житній                                                                     20                         40                   60

Вечеря:

Запіканка сирна                                                             100/10                    140/10             120/10

Молоко кипяче                                                                 150                           200                 200

Хліб пшеничний                                                              25                               40                   40

Фрукти                                                                               50                             150                   150

                                                                     ПЯТНИЦЯ

Сніданок:

Каша молочна вермишелева (с.253)                          150                         200                   200

Чай із цукром                                                               200/15                     200/15         200/15

Бутерброд з маслом і сиром                                       30/3/3                   50/5/5         60/10/10

Обід:

Суп гороховий з м’ясом (с.216)                               200                         250                 250/25

Картопляне молода відварна(с.446)                          100                          150                 200

Гуляш(с.227)                                                              40/50                      50/50               50/50

Огірок свіжий порційний (с.206)                             60                           80                 100

Сік                                                                                    100                         100                   200

Хліб   житній                                                                 20                           40                     60

Вечеря:

Оладці зі сметаною(с.260)                                       100/5                       150/10             150/20

Молоко кип’ячене                                                       150                         200                   200

Печиво                                                                            15                           50                     50

Хліб пшеничний                                                         25                           30                     40